Актьорът Йосиф Сърчаджиев е в болница и едва се държи

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев е в болница и едва се държи
Коментари Харесай

Йоско в болница, едва се държи

Актьорът Йосиф Сърчаджиев е в болница и едвам се държи след побой от роми. Той стана следващата жертва на циганска вендета, научи HotArena.

Стресът, който артистът получи поради офанзивите на роми, откакто направил забележка на мургаво дете, че чупи клони, му коства здравето. От няколко седмици той е под непрекъснат лекарски надзор, а положението му е несигурно.

„ Още съм на легло след случката с ромите, която претърпях. Сега докторите непрекъснато ме следят–ту влизам в болница, ту излизам. Пазят ми сърцето след инсулта ”, споделя със заглушен глас артистът.

Сърчаджиев е заобиколен от другари и близки, които вършат всичко, с цел да облекчат положението му. За него се грижат брачната половинка му Райна, както и куп сътрудници и другари. Актьорът Димитър Баненкин също постоянно му гостува на село и даже му оказва помощ да си взима хапчетата.

Сърчаджиев доста харесвал живота на село, а най-много обичал магарето на съседите–Владо. Често се взирал в него и му споделял за ужаса, който претърпял.

„ Шокът ми остана. Рухнах от ужаса, че съм притиснат от тайфа озверели същества в своята отпадналост ”, ожали се Сърчаджиев. Неговите близки се тормозят, че се е предал и към този момент мисли за края на дните си.

Както е известно Сърчаджиев бе атакуван от навалица роми, откакто се скарал на дете, че чупи клони. Роднините обаче го наобиколили и единствено съобразителността на артиста му икономисала побоя.

Но стресът останал, а артистът се бои, че ще пропусне новия сезон. „ Дано да съумея да се оправя до септември, тъй като ми следва нов сценичен сезон ”, изяснява той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР