Актьорът Тони Сирико, който изигра симпатичния, но опасен гангстер Поли

...
Актьорът Тони Сирико, който изигра симпатичния, но опасен гангстер Поли
Коментари Харесай

Почина актьорът Тони Сирико, познат като Поли от Семейство Сопрано

Актьорът Тони Сирико, който изигра симпатичния, само че рисков разбойник Поли Уолнътс в сериала на HBO " Семейство Сопрано " и постоянно участваше във филми на Уди Алън, умря на 79-годишна възраст, заяви фамилията му.

Сирико изигра основна роля в драмата на HBO, която започва през 1999 година и се трансформира във авторитетен шлагер при започване на ерата на влиятелната телевизия.

Въпреки че играе по-малки функции в шест кино лентата на Уди Алън от 1994 до 2016 година, Сирико не е изключително прочут преди пробивната си роля, в която е капитан в незаконното семейство на основния воин Тони Сопрано, изигран от починалия Джеймс Гандолфини.

Героят му беше загрубял нарушител, който от време на време демонстрираше добрина, от време на време осигуряваше неуместно комично облекчение с малоумни изрази, само че постоянно беше правилен на шефа, написа за него Ройтерс.

" По-голям от живота воин на екрана и отвън него. Ще ми липсваш доста, приятелю ", написа в Twitter сътрудника ми от " Семейство Сопрано " Стивън Ван Зандт.

Сирико постоянно играе италианско-американски мафиоти, в това число дребна роля в " Добри момчета ", известния шлагер на Мартин Скорсезе от 1990 година Сирико се изявява и като комедиант, озвучавайки говорещото куче Вини в анимационното предаване " Family Guy ".

Участията му във филми на Уди Алън включват " Куршуми над Бродуей " от 1994 година, " Могъщата Афродита " от 1995 година, " Всеки споделя „ Обичам те “ от 1996 година, " Да разнищим Хари " от 1997 година, " Знаменитост " от 1998 година, а в славата му след Сопрано – „ Социален живот " (Café Society) от 2016 година

Роден в Бруклин на 29 юли 1942 година, при започване на 70-те години на предишния век Сирико излежава 20 месеца в пандиза по обвиняване в владеене на оръжие, съгласно филмовата база данни IMDB.com.

Първата му кино роля е в " Лудият Джо " от 1974 година за мафиота Джоуи Гало, само че определящата му роля е в сериала на HBO, основан от Дейвид Чейс.

" Когато за първи път прочетох сюжета на Дейвид Чейс, разбрах, че това е нещо особено ", споделя Сирико, представен в IMDB. " Това е, което съм търсил през целия си живот.... Веднага разбрах, че това е роля, за която може да се убие. " /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР