Актьорът Том Кълън е роден през 1985г. в Уелс. в

...
Актьорът Том Кълън е роден през 1985г. в Уелс. в
Коментари Харесай

Откровено от Холивуд: Звездата от "Залезът на тамплиерите" Том Кълън

Актьорът Том Кълън е роден през 1985г. в Уелс. в фамилията на ирландец и англичанка – писатели и драматурзи. през 2009г се дипломира в кралския лицей за музика и драма, а 2 години по-късно печели ролята на Ръсел в самостоятелния " Уикенд ", който му носи премията - най-хубав млад артист на Британските кино награди.

Следват функции в " Черно огледало " и паметното му осъществяване в поредицата " Имението Даунтън ". По-скорошните му функции включват присъединяване в " A hundred Streets " с Идрис Елба, а през 2017г. дружно и с Кит Харингтън в " Gunpowder " по BBC One.

Партньорка в живота му е известната актриса от " Клонинги " - Татиана Маслани. С Том Кълън се срещаме в София, във връзка новия сезон на хитовата драма на HBO – " Залезът на тамплиерите ", където играе ролята на Сър Ландри.

Снимка: btvnovinite.bg

Родителите ми са писатели и работеха за дребен недодялан спектакъл, тъй че прекарах доста време в залата за подготовки, тъй че постоянно съм желал да бъда артист и даже да дирижирам, сподели Том Кълън в изявление за предаването „ тази събота”.

Когато се реалокирах в Кардиф станах диджей и управлявах бар, чак на 22 години започнах да изучавам актьорско майсторство, спомня си артистът.

„ Първата ми година след дипломирането беше доста късметлийска с присъединяване ми в самостоятелния филм " Уикенд " ”, уточни той и съобщи, че не се тормози от ролята си на гей във кино лентата, за него това е просто една любовна история.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР