Актьорът Свежен Младенов, нашумял като д-р Наков от сериала Откраднат

...
Актьорът Свежен Младенов, нашумял като д-р Наков от сериала Откраднат
Коментари Харесай

Д-р Наков от „Откраднат живот” призна: Друсах се, брат ми се хвърли от 5-ия етаж!

Актьорът Свежен Младенов, нашумял като доктор Наков от сериала „ Откраднат живот ”, крие много трагично минало. В зората на своята кариера 45-годишната звезда на спектакъл „ Възраждане ” бил на крачка от съществени проблеми с опиатите, разбра HotArena.

„ Искрено имам вяра в Бога и това е повратен миг в живота ми. Представям си го като персона, а не като сила. Семейството ми в никакъв случай не е било религиозно, само че брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „ Орлов мост ” след един ваучър. Жив и здрав е в този момент, само че когато излезе от кома, незабавно изиска Библия. Бързо се възвърне ”, шокира с признанието си Свежен.

Изведнъж брат му станал доста религиозен, а самият той почнал да пробва опиати още в ученическите си години. За негов шанс не се пристрастил, само че за малко не се трансформирал в наркоман. „ Бях доста покрай наркоманията. Като приключих учебно заведение си споделих, че в никакъв случай повече няма да учи. Вълнуваше ме единствено да имаме с какво да се опием - дишал съм лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „ Света Неделя ”. Но нещо стана вътре в мен - не тъй като брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията ”, споделя артистът, който през днешния ден е уверен в съществуването на Бог, писа Уикенд.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР