Актьорът Стефан Милков от Монтана бе отличен с наградата „Комедиен

...
Актьорът Стефан Милков от Монтана бе отличен с наградата „Комедиен
Коментари Харесай

Актьор от Монтана с награда от Чудомировите празници

Актьорът Стефан Милков от Монтана бе отличен с премията „ Комедиен шлагер на сезона” на Чудомировите празници в Казанлък. Моноспектакълът „ Чудомирщини” е режисиран от Милослав Милославов.
„ Почти целият екип на спектакъла, без режисьора, е от Монтана”, описа Милков. Публиката на празниците в Казанлък дефинира премията за монтанския моноспектакъл „ Чудомирщини”.
"Нещото, което в действителност ни прави още по-доволни от нашата работа, е, че тази премия се дефинира посредством гласоподаване на публиката. Ние събрахме най-хубав резултат, по чудомировски казано удостоиха ни с тапия 5.83. Останалите постановки, които участваха, бяха на пловдивския спектакъл, на габровския, на казанлъшкия, имаше две самостоятелни постановки от София с присъединяване на Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, именити артисти, което в действителност ни прави удовлетворени от своята работа и ни навежда на мисълта, че работим в вярната посока. Казанлъшката общност и хората, които учат Чудомир, тъй като той там е същинска емблема, ни одобриха много задушевно и много пъти чухме, че това е най-хубавото зрелище, правено по разкази на Чудомир ", изясни Милков.
За същия театър Милков бе отличен в края на предходната година с премията за най-хубава мъжка роля на Европейския фестивал на пътуващите театри в Сливница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР