Актьорът споделя както върховете на кариерата си, така и най-мрачните

...
Актьорът споделя както върховете на кариерата си, така и най-мрачните
Коментари Харесай

Матю Пери в книгата си: Почти не умрях

Актьорът споделя както върховете на кариерата си, по този начин и най-мрачните падения в живота си в новите си записки Friends, Lovers and the Big Terrible Thing („ Приятели, любовници и доста ужасни неща “) , които би трябвало да излязат идващия месец, написа

В книгата Пери разкрива, че преди няколко години, на 49-годишна възраст, едвам не умира . Той обществено признава, че страда от стомашно-чревна перфорация и се е борил за живота си откакто дебелото му черво се спуква от несъразмерна приложимост на алкохол .

Matthew Perry revealed that he spent two weeks in a coma after his colon burst from opioid overuse.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
Актьорът прекарва две седмици в кома и пет месеца в болница.

Той споделя, че когато е бил признат за първи път в болничното заведение, „ лекарите са споделили на фамилията ми, че имам 2 % късмет да пребивавам. Бях подложен на нещо, наречено ECMO машина, която прави напълно дишането на белите дробове. И това се назовава Hail Mary. Никой не оцелява по-късно. ”

Пери изясни, че неговият алкохолизъм е почнал, когато е определен за „ Приятели “ на 24-годишна възраст. „ Можех да се оправя, ненапълно. Но когато станах на 34, в действителност бях заседнал в доста проблеми “, признава той.

„ Но имаше години, в които бях изтрезнял много време. Сезон 9 беше годината, през която бях изтрезнял от самото начало. И познайте кой сезон бях номиниран за най-хубав артист? Казах си: „ Това би трябвало да ми приказва нещо. “

„ Не знаех по какъв начин да спра “ , споделя той. „ Ако полицията беше пристигнала в дома ми и кажеше: „ Ако пиеш довечера, ще те отведем в пандиза “, щях да стартира да си групирам багажа. Не можех да спра, тъй като заболяването и зависимостта прогресират. Така че става все по-зле и по-зле с придвижване на възрастта. ”, добави още той.

Докато сътрудниците му от актьорския състав „ проявяваха схващане и бяха търпеливи “ , положението на Пери ставаше все по-трудно за скриване, изключително откакто пристрастяването му докара до все по-драматични промени във външния му тип.

„ Това е като пингвините. Пингвините, в природата, когато някой е болен или когато е доста засегнат, другите пингвини го заобикалят и го подпират. Те го обикалят, до момента в който този пингвин не може да върви самичък. Донякъде това направи актьорският състав за мен “, сподели Пери.

Пери също по този начин разкри, че е бил на рехабилитация 15 пъти през годините и е имал 14 интервенции на стомаха до момента, само че е „ много здрав в този момент “.

Той добави, че не желае да разкрива тъкмо какъв брой време е бил изтрезнял, само че въпреки всичко брои всеки ден. „ Важно е, само че в случай че загубите трезвостта си, това не значи, че сте изгубили цялото си време и обучение. Знаеш всичко, което знаеше преди, стига да си съумял да се пребориш- без да умреш, научаваш доста. “ И в наши дни той е просто „ един извънредно признателен човек “ .

„ Благодарен съм, че съм жив, това е несъмнено. И това ми дава опция да направя всичко. “

Звездата от „ Приятели “ добави, че счита, че читателите на неговите записки ще бъдат сюрпризирани какъв брой зле и какъв брой покрай гибелта е бил.

„ Казвам в книгата, че в случай че умра, това ще шокира хората, само че няма да изненада никого. И това е доста ужасно нещо, с което се живее. Така че се надявам, че хората ще се съобразят с това и ще знаят, че тази болест нападна всички. Няма значение дали сте сполучливи или не, заболяването не се интересува. “ , прибавя още Пери.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР