Актьорът Робърт Блейк се спомина на 89- годишна възраст. Това

...
Актьорът Робърт Блейк се спомина на 89- годишна възраст. Това
Коментари Харесай

Известен американски актьор си отиде

Актьорът Робърт Блейк се спомина на 89- годишна възраст. Това се разбра от племенницата му Норийн Остин.  Той е роден в Нътли, Ню Джърси под името Майкъл Джеймс Губитози. От 8 годишен се занимава с кино, като първият филм, в който взе участие е късометражната лента " Нашата тайфа " ( " Our Gang " ) от 1939

През седемдесетте години на предишния век, той стана прочут с ролята си на детектив под прикритие в сериала “Барета ”, който е бил доста прочут през 70 – те години на XX век.
-->
През 1967 той е взел участие във кино лентата – акомодация на романа “Хладнокръвно ” на Труман Капоти.

Това с  което той е прочут, с изключение на кариерата му в киното е, че е отговорен за ликвидиране на брачната половинка си, като настойчиво отхвърля това. През 2001 година бива упрекнат, че невъзмутимо е прострелял жена си Бони Лий Бейкли, поради желанието за настойничество над щерка си.

Двамата бяха женени няколко месеца, като дамата на артиста се е омъжвала четири пъти преди сватбата и с Блейк.

След тримесечен правосъден развой той бе оневинен, като някогашната госпожа Бейкли  е показана като търсеща популярност и пари.

Говори се, че тя е предиздвикала артиста да се женят поради това, че е забременяла от него.

По – късно е излязло дело, че той въпреки всичко е разгласен за за убийството на брачната половинка си.

Най- огромният триумф в актьорската кариера на артиста е премия “Еми ” (1975), заради присъединяване в сериала “Барета ”, като е номиниран 4 пъти за оценката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР