Актьорът пострада на терен по време на работаАктьорите също стават

...
Актьорът пострада на терен по време на работаАктьорите също стават
Коментари Харесай

Кой разби устата на Влади Михайлов?

Актьорът пострада на терен по време на работа
Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство за това е Влади Михайлов, в случай че съдим от неговия профил в обществените мрежи.

На една от фотосите е видно, че устата на екранния Денис Топал от „ Братя “ е била разрушена по време на работа на терен. Не излиза наяве обаче, дали случаят се е случил по време на подготовки на някой от мюзикълите, в които артистът има присъединяване или на снимачната площадка на сериала „ Братя “, чийто финален сезон стартира на 5 септември в ефира на Нова тв.

Ден по рано пък се игра за следващ път рокоперата „ Исус Христос суперзвезда “, като този път спектакълът беше подложен в Античния спектакъл в Пловдив.

По-вероятно обаче артистът да е получил пострадването си по време на сериала „ Братя “, в който има заложени доста екшън подиуми. Не е изключено някой от сътрудниците на Влади Михайлов да е изпуснал ръката си и вместо да маркира удар, да е халосал същински артистът по сурата.

В обществените мрежи артистът се извини на феновете на хитовия мюзикъл „ Mamma Miа “, като най-вероятно това беше намек, че няма да взе участие в спектакъла заради контузията. В постановката за ролята си той се редува с сътрудниците си Орлин Горанов и Кирил Иванов.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР