Актьорът от Под прикритие Ивайло Захариев твърди, че е спечелил

...
Актьорът от Под прикритие Ивайло Захариев твърди, че е спечелил
Коментари Харесай

Ивайло Захариев съди БНТ заради ``Под прикритие``

Актьорът от " Под прикритие " Ивайло Захариев твърди, че е спечелил дело против Българска национална телевизия. Във видео, оповестено в обществените мрежи, Захариев споделя, че през днешния ден е схванал, че делото е било решено в негова изгода.

Българска национална телевизия още веднъж излъчвапървия сезон на сериала " Под прикритие ". " Това е ужасно, само че знаете ли, че в това време аз повеждам дело срещуБНТ - точно поради сериала " Под прикритие ",заяви в ТикТок артистът.

Ето какво сподели още той:

" Хиляди хора желаят да схванат какво се случва сред мен и Българска национална телевизия. А през днешния ден разбирам, че съдията е излязла с решение в моя изгода. Обаче за какво това решение по-скоро ме кара да се ядосам, дасе усещам омерзен, афектиран, за какво тази незначителност на решението ме кара да кипя от страст, която не ми дава опция да структурирано да опиша какво се случва.

Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да опиша всичко в детайли - за какво се стигна дело, за какво ще се боря на последваща инстанция. Няма да се предам. Очаквайте! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР