Актьорът Николай Ишков е починал, съобщи колегата му Михаил Билалов

...
Актьорът Николай Ишков е починал, съобщи колегата му Михаил Билалов
Коментари Харесай

Напусна ни актьорът Николай Ишков

Актьорът Николай Ишков е умрял, заяви сътрудника му Михаил Билалов с пост във Фейсбук, оповестява БНР.

" Тази нощ си отиде моят другар Ники Ишков. Благодаря за срещите. Светъл път, приятелю! ", написа той.

Зрителите го познават и от сериалите " Съни бийч ", " Връзки " и " Под прикритие ".

Николай Ишков е роден е на 27 февруари 1962 година във Варна. Завършил е ВИТИЗ " Кръстьо Сарафов " през 1987 година в класа на доцент Богдан Сърчаджиев със компетентност " Актьорско майсторство за куклен спектакъл ".

Между 1987 и 1989 година е артист във Вариететен спектакъл Габрово, а от 1990 година е продуцент. През 94-та година става президент на футболния клуб " Спартак " Варна, а от 1997 година до 2004 година е и негов притежател.

Между 2014 и 2017 година е шеф на Зала " Арена Армеец София ".

Поклон пред паметта му!


Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР