Актьорът Михаил Билалов умело навигира участниците в „Стани богат” по

...
Актьорът Михаил Билалов умело навигира участниците в „Стани богат” по
Коментари Харесай

Михаил Билалов бил на косъм от смъртта, а сега страхът от кошмара го застигна по ужасен начин!

Актьорът Михаил Билалов ловко направлява участниците в „ Стани богат” по пътя им към облагата от 100 000 лв., само че в персоналния си живот надалеч не се оправя толкоз добре с посоките, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник .
Всъщност 53-годишната телевизионна звезда не умее да ръководи автомобил и има същинска уплаха от шофирането след няколко тежки произшествия в младостта си.

Падна поредна огромна загадка, обвързвана с Меган Маркъл и... първия й брачен партньор! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Възпитаникът на ВИТИЗ в действителност има шофьорска диплома в предишното, която изкарал още в студентските си години. Започнал да сяда зад кормилото едвам откакто емигрирал в Париж, когато се хващал с каква ли не работа, с цел да свързва двата края. Карал микробус за доставки на малко магазинче за хлебни произведения, само че не се справял по никакъв начин добре с ужасяващия трафик във френската столица и на няколко пъти направил дребни произшествия.

Големият му сакатлък обаче пристигнал след завръщането в родината, когато дружно с близкия си другар и сътрудник Георги Стайков, който му бил пристигнал на посетители за лятната почивка, се преобърнал в Искърското дефиле. „ Оцеляхме на косъм, виновността за злополуката беше напълно моя. Стресирах се при едно изпреварване на рейс и се ускори в дерето. До през днешния ден се кръстя всякога, когато се сетя за случая ”, признава Билалов.

Скандал след " Капките "! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще " отреже " главата на емблема на шоуто, поради...

След като се разминал с най-лошото, Михаил решил да „ замрази” шофьорската си книжка” и повече от десетилетие не сядал зад кормилото. Документът му за правоуправление от дълго време е изминал, само че той няма никакво желание да го възобновява, въпреки че неумението да кара му пречи много в професионален проект.

Билалов трябваше да влезе в основната мъжка роля в новия филм на Николай Волев „ Извън пътя” и даже беше почнал фотоси, само че режисьорът го уволни точно тъй като не може да кара и го смени с Деян Донков . Основна част от любовната конспирация в лентата сред застаряващ публицист и млада циганка се върти към разходките им с джип по поляни и баири. Още на първия снимачен ден обаче Билалов на няколко пъти едвам не направил злополука и бил позорно отхвърлен от продукцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР