Актьорът Крис Прат наскоро отново попадна под критика след интервю,

...
Актьорът Крис Прат наскоро отново попадна под критика след интервю,
Коментари Харесай

Известният актьор напусна жена си, защото роди болно дете: Сега обожава новото си семейство и не спира да ги хвали (СНИМКИ)

Актьорът Крис Прат неотдавна още веднъж попадна под рецензия след изявление, в което описа за психическите си проблеми и за началото на връзката си с Катрин Шварценегер, от която към този момент има две деца.

Не е загадка, че той постоянно говори със суперлативи за втората си жена и тъкмо това му създава проблеми с почитателите. Прославяйки сегашната, той унижава някогашната си брачна половинка, актрисата Ана Фарис, а публиката не му елементарни това.

За благополучие Крис Прат съумя да се „ измъкне “, само че съгласно мнозина наподобява, че към момента не си е взел поука. Както той сподели в „ Шоуто на Дрю Баримор “, когато срещнал Катрин, той бил „ на мрачно място “, безредно заради развода му с Анна Фарис.

 Крис Прат и Ана Фарис

„ Бог има бутон за бързо приплъзване напред, нали знаеш? “ Когато е верният човек – взрив – просто те удря. Влюбваш се и се жениш “, сподели тогава Крис.

 Крис Прат и Катрин Шварценегер

Същата година, когато се развежда, среща по-голямата щерка на Шварценегер и се женят единствено 5 месеца по-късно. И всичко това би било прелестно, в случай че не беше в спор със случилото се преди.

По време на развода Прат се показа като жертвата и сподели, че обича някогашната си брачна половинка, само че даже преди разводът им да бъде финализиран, той е почнал спекулация с Катрин.

Цялата обстановка се влошава и от обстоятелството, че той в действителност инициира края на брака, тъй като не може да се помири с обстоятелството, че имат болно дете.

 Прат и Фарис наследник

Анна се отдръпна от Холивуд, с цел да се грижи за сина си, доколкото може, до момента в който Крис откри нова обич.

Припомняме, че Крис показа фотография с новата си брачна половинка през 2021 година и обществено й благодари, че „ му е дала нов живот “ и че е „ родила здрава щерка “.

 Катрин Шварценегер щерка

Нямаше да е изненадващо, в случай че не беше фактът, че Прат има син от брака си с Ана Фарис, който има редица здравословни затруднения.

„ Синът на Крис Прат и Анна Фарис имаше мозъчен кръвоизлив при раждането, който остави незаличими последствия за здравето и подвижността му. Но е доста значимо по какъв начин в този момент се хвали, че най-сетне е имал крепко дете!. „ Крис Прат е просто отпадък “, написа в един от първите мнения под противоречивата фотография, а рецензиите не стопират да идват една след друга.

 Крис Прат семейство

„ Той бяга от отговорности, вижда първородното си дете веднъж на две седмици, Анна взема решение всичко сама “, „ За човек, който толкоз доста се базира наГоспод, той много лъже “, „ Той унижи Анна, в този момент го прави още веднъж. Той безусловно призна, че не я обича, величае сегашната, а унижава някогашната ”, „ Оплакваи ориста си, до момента в който Анна трябва да бъде и татко, и майка на сина им ”, са само част от гневните мнения в обществените мрежи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР