Актьорът Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна

...
Актьорът Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна
Коментари Харесай

Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна изповед

Актьорът Краси Радков и жена му смаяха ефира с интимна изповед. Двамата описаха по какъв начин са се оженили, а историята им е като излязла от холивудски филм.

Със Станислава сме дружно от 18 години, запознахме се в Смолян, бях на турне със сатиричния спектакъл. Отидохме да се настаняваме в хотела, тя също се настаняваше, беше с родителите си на екскурзия. Поканих я на представлението, описа в ефира на Нова телевизия Краси Радков.
-->
„ Гледахме представлението, трима мъже облечени като травестити, и аз попитах майка ми: „ Абе, кой беше този, дето ме предложения? “. А тя: „ Този, дето най-вече наподобява на жена “, добави половинката му Станислава.

„ На другия ден ми прати SMS, с който ми пожела положително утро и въпрос – имаш ли си гадже.

На първата намира се появи с чехли. Когато му споделих, че не одобрявам мъже с чехли и сандали, той ги събу и от самото начало върви необут. Казах си, че това е мъж, който може да направи всичко за една жена “, добави половинката на комика.

„ За 3 месеца се сгодихме и за още 3 подготвихме сватбата “, сподели още тя.

„ Обичам Станислава, тя е като едно слънце, кара ме да се усещам благополучен, роди ми едно прелестно момченце. Тя направи по този начин, че да се трансформира, промени ми се всичко “, призна Краси Радков.

„ Теодор е доста дълго чакано дете, постоянно съм желала деца, само че не се получиха нещата. В едни миг бях изгубила религия и предпочитание, само че краси бе индивидът, който ме накара да го продължа. Нямаше по какъв начин да го кръстим, с изключение на Теодор, божи подарък “, добави чаровната половинка на артист.

„ Винаги единият е подкрепял другия, имали сме и тежки моменти. Обичам те, благодаря ти за всичко и за компромисите, които си правила цялостен живот “, призна Краси Радков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР