Актьорът, който ще изиграе Георги Аспарухов в бъдещия филм за

...
Актьорът, който ще изиграе Георги Аспарухов в бъдещия филм за
Коментари Харесай

Актьорът Павел Иванов ще се въплъти в ролята на легендарния Георги Аспарухов

Актьорът, който ще изиграе Георги Аспарухов в бъдещия филм за именития нападател, приказва пред медиите при започване на фотосите. Артистът показа, че срещата му с Лита Маркова – вдовицата на Аспарухов, е била извънредно прочувствена.

“Има известни компликации. Имах прочувствена среща с Лита. В момента се усещам по-добре. Емоционалната среща беше черешката на тортата след дългия развой на моята подготовка. Георги Аспарухов се изиграва с доста труд. Разчитаме на подготовка, подготовка и единствено подготовка. И привичките, които е имал господин Аспарухов “.

„ Освен архивното обучение, което съумях да получа благодарение на десетки спомагатали, той е спортист на международно равнище – не може да бъде стигнат. Физическата подготовка изискваше най-вече от мен. Възможно е със самочувствие и храброст да успееш. Ще забележим дали ще успеем да създадем кино лентата “.

„ Едва при започване на фотосите сме, не знам коя ще е най-емоционалната сцена. За мое голямо наслаждение, Емил Бонев е написал безукорен сюжет. Този сюжет изисква актьорски професионализъм “.

„ В обувките на Аспарухов се влиза като ги вземеш и обуеш. Още преди началото на фотосите усещах огромната тежест. Смятам да се оправя настъпателно и отговорно ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР