Актьорът Кевин Спейси ще пътува доброволно до Великобритания, за да

...
Актьорът Кевин Спейси ще пътува доброволно до Великобритания, за да
Коментари Харесай

Кевин Спейси ще се яви доброволно във Великобритания на делото за сексуално насилие

Актьорът Кевин Спейси ще пътува непринудено до Англия, с цел да се изправи против обвиняванията за полово принуждение, отправени към него, заяви The Guardian, базирайки се негово изявление пред американска медия.

Носителят на две награди " Оскар " изпрати публично мнение по въпроса до предаването на ABC " Good Morning America ", в което твърди, че е убеден във опцията си да потвърди своята непорочност. Той е упрекнат в пет набези над трима обособени мъже в Англия в интервала сред 2005 и 2013 година.

Ако Спейси не бе решил да пътува до Англия непринудено, щеше да се наложи да бъдат задействани публични процедури за неговата екстрадация - те могат да лишават няколко месеца.

" Ценя високо позицията на Кралската прокуратура, в която магистратите деликатно подсетиха на медиите и общността, че имам право на обективен развой и съм почтен до доказване на противносто, " гласи известието на артиста.

" Макар да съм отчаян от решението им да продължат делото, непринудено ще пътувам към Англия при първа опция, с цел да защитя себе си против обвиняванията - уверен съм, че ще потвърдя невинността си ", написа още той.

Четири от хипотетичните прегрешения са за полово принуждение, а петото - за " принуждаването на човек да взе участие в проникваща полова интензивност без взаимно единодушие ".

Две от обвиняванията включват по две прегрешения - двата случая от март 2005 са свързани с мъж, който сега се намира в 40-те си години, а тези от август 2008 - с мъж, който се намира в 30-те си години. Петото обвиняване е по показания на различен мъж в 30-те и визира случай на полово принуждение от април 2013 година.

Разследването стартира в края на 2017 година с възхода на придвижването #MeToo, като Спейси неведнъж е отричал достоверността на обвиняванията. Делото се отрази отрицателно на кариерата му, като му коства присъединяване в известния сериал на Netflix " House Of Cards ", където той имаше основна роля.

През 2021 година за пръв път се появи информация, че носителят на " Оскар " се завръща в киното с дребна роля като детектив в италианска престъпна драма " The Man Who Drew God ". В лентата се споделя за мъж, който е незаслужено обвинен за принуждение против дете.

По време на кино фестивала в Кан бе показан филмовият откъс на различен план, в който Спейси е в основна позиция - " Peter Five Eight " на режисьора Майкъл Зайко Хол.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР