Актьорът Ивайло Захариев е решил да подкрепи фондация Даная за

...
Актьорът Ивайло Захариев е решил да подкрепи фондация Даная за
Коментари Харесай

Ивайло Захариев се продава като Капитонова

Актьорът Ивайло Захариев е решил да поддържа фондация " Даная " за по-добро опазване на здравето и обучение на децата в България, която майката на 15-годишното момиче - Ани Стоянова, сътвори през юли предходната година. 

" Днес научих за активността на фондация " Даная " и идеята им нито едно дете да не става жертва на лекарско неглежиране, желая да се включа на мига. По този мотив разгласявам лот, в които ще можете да се видите с мен, в случай, че ми покажете, че сте превели съответната сума по сметката на Фондация Даная.



Първи лот - 2000 лева
Вечеря в обичания ми ресторант Петрус, където ще хапнем вкуснотийки и ще може да си приказваме прелестно на обичани тематики, като кино, спектакъл, здравословен метод на живот и несъмнено всичко, което на вас би ви било забавно.

Втори различен лот - 1000лв
Хапване на брънч (закуско-обяд) някой уикенд в обичания ресторант.
Можем и тук да си поговорим за кино, спектакъл и по какъв начин човек да превърти една игра повече от два пъти и отново да му е интересно(или без тази тема).
Сутрешните диалози постоянно са разнообразни.
За повече информация проверете тук - danaya.bg
Също по този начин провокирам Силвия Петкова, Евгени Генчев и Захари Бахаров да разгласят и те своята подготвеност за тези самодейност и да разгласят лот, с който да поддържат идеята. Нека не чакаме някой различен да се погрижи за нашите деца.

През май 2023-а 15-годишната Даная изпадна в мозъчна гибел след хематом в главата, а родителите ѝ подариха органите ѝ. Даная даде живот на двама души, а други двама виждат света с нейните очи.

Първата, която вкара лотовете у нас е Виктория Капитонова. След нея всички започнаха да продават всевъзможни курсове и лотове. В случая става дума за благородна идея, само че в обществените мрежи незабавно свързаха артиста с Капитонова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР