Актьорът и режисьор Шон Пен предполага, че „гени на страхливци“

...
Актьорът и режисьор Шон Пен предполага, че „гени на страхливци“
Коментари Харесай

Шон Пен: „Гени на страхливци“ карат мъжете да сложат поли

Актьорът и режисьор Шон Пен допуска, че „ гени на страхливци “ може да са повода някои мъже да сменят дънките с дамски поли. Според него „ има липса на мъжко държание “, тъй като функциите на половете са провокирани съществено.

„ Лично аз мисля, че мъжете доста се феминизираха .

Имам доста мощни дами в живота си, които не одобряват мъжествеността като знак за подтисничество по отношение на тях. Мисля, че има доста гени на страхливци, които карат мъжете да зарежат дънките и да облекат пола “, споделя 61-годишната холивудска звезда.

„ Аз съм в клуба на хората, които имат вяра, че мъжете в американската просвета станаха диво феминизирани. Не считам и в никакъв случай не съм считал, че да си недодялан, безсърдечен или да проявяваш пренебрежение към дамите има нещо общо с мъжествеността. Но

не мисля, че за да бъдем обективни към дамите, би трябвало да се трансформираме в тях “ ,

безапелационен е Пен.

Докато хората от ЛГБТ+ общността от десетилетия пропагандират джендър неутралната мода, в последните години от ден на ден звезди също прегръщат концепцията.

Музикантът Хари Стайлс стана първият мъж, облечен в рокля, който украси корицата на стилната библия Vogue

и приказва за промененото си възприятие за жанр на страниците на списанието.

Това обаче провокира гнева на артистът Били Портър, който разкритикува решението на изданието с думите: „ Хари Стайлс е просто бял и хетеросексуален “ и упрекна Vogue, че е пренебрегнал хората, които се борят с десетилетия за своята еднаквост.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР