Актьорът Христо Пъдев и колежката му Цветина Петрова станаха горди

...
Актьорът Христо Пъдев и колежката му Цветина Петрова станаха горди
Коментари Харесай

Христо Пъдев стана татко за втори път

Актьорът Христо Пъдев и колежката му Цветина Петрова станаха горди родители на момиче. Това е второ дете за фамилията , първото е момченце и носи името Петър. Щастливата вест показа таткото в обществените мрежи.

„ Тази нощ моето момиче Цветина Петрова роди нашето момиче - Яна Христова Пъдева . Вече съм татко на щерка! Толкоз! ”, написа артистът в персоналния си профил във Facebook.

Честитките към него и половинката му, която стана фаворитка на феновете с ролята си в сериала на Нова " С река на сърцето ", заваляха , като множеството желаят на дребната принцеса да пораства крепко и нехайно дете.

 „ Много съм благополучен. Голяма горделивост е да си татко на щерка. Всичко е прелестно. И Цвети, и дребната са добре “, показа артистът пред екип на „ Телеграф ” и добави: „ Все още не мога да стигна да взема батко- то, тъй като е при баба и дядо, а аз търча и по подготовки, само че и той ще бъде благополучен, за какво то още не знае какво го чака (смее се) ”. Младото семейство ще бъде дружно до дни, с цел да споделят най-голямата наслада.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР