Актьорът е почти сигурният следващ Джеймс Бонд, след като е

...
Актьорът е почти сигурният следващ Джеймс Бонд, след като е
Коментари Харесай

Новият Джеймс Бонд – фен на лелките като Макрон

Актьорът е съвсем сигурният идващ Джеймс Бонд, откакто е получил публично предложение от продуцентите на филмите за Агент 007 – пишат английските медии. 33-годишният симпатяга към момента не е приел ролята, само че в случай че го направи, той ще стане седмият мъж, изиграл паметния английски скришен сътрудник от старта на поредицата през 1962 година

Самият Арън нееднократно е споделял в изявленията, че за него е комплимент да бъде сравняван с героя или когато хората му споделят, че чакат точно той да е идващият Бонд.

„ Назмирам за очарователно и прелестно, че хората ме виждат в тази роля “ – споделя артистът.

Твърди се, че Арън към този момент е направил екранни проби за ролята пред част от екипа. Любопитен факт обаче е, че съгласно проячвания измежду публиката все още Идрис Елба е любимец на елементарните фенове да бъде новия Агент 007, макар че е на 51 година и е тъмнокож.

Арън Тейлър-Джонсън пък провокира интерес и отвън актьорската специалност с персоналния си живот заради огромната възрастова разлика сред него и брачната половинка му. Връзката му режисьорката Саманта от много време провокира несъгласия, защото двойката се среща на снимачната площадка на кино лентата „ Момчето от на никое място “ през 2009 година, който Саманта режисира. Тогава Арън е на 19, а тя е на цели 42 години и може да му е майка.

Но не щеш ли бракът им съществува и до през днешния ден, като двамата се радват на две дъщерички.

„ Успях да се въздържа в действителност съвсем до края на кино лентата. После обаче му се хвърлих хубавичко “ – споделяла е палавата лелка.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР