Актьорът Джулиан Сандс, играл в няколко номинирани за Оскар филма,

...
Актьорът Джулиан Сандс, играл в няколко номинирани за Оскар филма,
Коментари Харесай

Актьорът Джулиан Сандс изчезна в планините на Южна Калифорния

Актьорът Джулиан Сандс, играл в няколко номинирани за " Оскар " кино лентата, е в неопределеност от пет дни в планините на Южна Калифорния, където е бил на поход, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на локалните управляващи.
65-годишният Сандс е разгласен за липсващ в петък по време на поход в планината Балди, заяви говорителката на шерифа на окръг Сан Бернардино.

Екипи за търсене и избавяне са търсили Сандс в региона на планината Сан Габриел, на към 40 благи североизточно от Лос Анджелис, само че в събота е трябвало да преустановят издирването поради заплаха от лавини. Оттогава те не са могли да възобновят търсенето на терен, сподели говорителката.

Властите оповестиха, че артистът се търси, когато времето разрешава, с хеликоптери и дронове, а наземното търсене ще бъде обновено, когато е безвредно, съобщи Българска телеграфна агенция.

Последната от поредицата стихии, които сътвориха рискови условия в планините, връхлетя Южна Калифорния в петък и продължи през уикенда. Наскоро в региона починаха двама туристи, показва АП.

Агенцията не е съумяла да се свърже за повече информация с представители на артиста. Той е роден в Англия, само че живее в Северен Холивуд.

Джулианс Сандс се снима с Хелена Бонъм Картър в английския сантиментален филм от 1985 година на режисьора Джеймс Айвъри " Стая с аспект ".

Сандс има и основни функции във филмите " Магьосник " от 1989 година, " Арахнофобия " от 1990 година, " Голият обяд " от 1991 година, " Елена в кутия " от 1993 година и " Да напуснеш Лас Вегас " от 1995 година

През идващите десетилетия Сандс работи непрекъснато с по-малки функции в киното и малкия екран.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР