Актьорът Джеръми Ренър сподели, че мисълта, че има за какво

...
Актьорът Джеръми Ренър сподели, че мисълта, че има за какво
Коментари Харесай

Джеръми Ренър година след инцидента със снегорин: Имаше за какво да се боря

Актьорът Джеръми Ренър показа, че мисълта, че има защо да се бори, му е помогнала да преживее последствията от случай със снегорин преди година.

52-годишният Ренър беше в сериозно положение, откакто си счупи повече от 30 кости, откакто беше инцидентно прегазен от личния си снегорин на Нова година през 2022 година

История за ужаса, оцеляването и триумфа на живота над гибелта

„ Благословен съм, че имам толкоз доста неща, за които да пребивавам. Имам голямо семейство “, сподели артистът пред Си Ен Ен.

Единствената опция е била „ да се оправи “.

Инцидентът се случи след новогодишната стихия в Съединени американски щати, която провокира значителни снеговалежи в няколко щата. Джеръми Ренър употребявал своя снегорин, с цел да помогне на племенника си, който затънал в снега с автомобила си покрай дома си.

Актьорът Крис Хемсуърт се пошегува дали някой е ревизирал какво е положението на машината

Актьорът сполучливо изтеглил колата, само че когато излязъл, снегоринът почнал да се движи. Ренър се опитал да се върне на шофьорското място, с цел да спре машината, и по този начин се стигна до случая.

Снимка: Инстаграм

„ Щях да отчайвам и в действителност да объркам живота на доста хора, в случай че бях умрял. Освен това съм много твърдоглав, има защо да се боря и възобновяване беше единственият вероятен път в съзнанието ми “, споделя още артистът, който играе Ястребово око в киновселената на „ Марвел “.

Той се възвръща вкъщи

Джеръми Ренър бе откаран в болница в Рино, Невада, и прекара известно време в интензивното поделение.

Той описа пред Си Ен Ен за контузията на своя „ безпаричен племенник “, който станал очевидец на случая: „ Знаете ли, подарих му  картини, които той в никакъв случай няма да може да не помни. Знам, че моето излекуване ще бъде излекуване и за него ".

Актьорът бе прегазен от снегопочистваща машина, тежаща над 6 тона

В Инстаграм Ренър показа фотография, на която прегръща племенника си след изявлението за Си Ен Ен и написа: " Любов след изявлението от моя сладостен племенник, който ми оказа помощ да спася живота си. "

Снимка: Инстаграм

Наскоро Ренър се върна в болничното заведение, която го лекува, с цел да благодари на личния състав.

Актьорът сподели още пред Си Ен Ен, че към този момент се усеща подготвен да се върне на снимачната площадка.

„ Мисля, че съм задоволително мощен. Ще забележим. Иска ми се да кажа, че се връщам безусловно след седмица. Но ще направя всичко по силите си, ще се опитам да направя всичко допустимо “, споделя Ренър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР