Актьорът Димитър Рачков изненадващо издебна Васил Найденов в гръб и

...
Актьорът Димитър Рачков изненадващо издебна Васил Найденов в гръб и
Коментари Харесай

Рачков изненада Васко Кеца отзад

Актьорът Димитър Рачков изненадващо издебна Васил Найденов в тил и се качи на сцената на " Бердум бийч ", до момента в който естрадната икона извършва един от най-големите си шлагери. Кеца загуби мозъка и дума от нападението за секунди, обаче бързо се освести и включи дребния комедиант в шоуто си.

Един от най-обичаните български артисти беше подготвил специфична селекция от своите незабравими шлагери, а хора от цялата страна пътуваха до морския бряг, с цел да го видят онлайн. Тази негова изява към този момент е традиция и всички посетители знаят, че Васил Найденов има особено отношение към Слънчев бряг - ето за какво приема вечерта като нещо доста особено.

Кеца и Рачков в действителност към този момент от седмица са дружно на морето и съвсем всяка вечер куфеят до ранни зори в нощните заведения в Слънчев бряг. Компания им прави и диджей Теди Джорджо, щом не е ангажиран да пуска шлагер след шлагер.

Откакто е свободен мъж, Рачков постоянно е засичан по нощните заведения. За в никакъв случай не е загадка, че комикът е почитател на родния попфолк. И даже е другар с редица известни извършите от сектора.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР