Актьорът Димитър Маринов ще бъде член на международното жури на

...
Актьорът Димитър Маринов ще бъде член на международното жури на
Коментари Харесай

Димитър Маринов ще бъде част от журито на „София филм фест“

Актьорът Димитър Маринов ще бъде член на интернационалното жури на " София филм фест ", оповестяват от " Арт фест ".

На 28-ия фестивал артистът ще показа и двата най-нови кино лентата със свое присъединяване, написа OFFNews.

" Сeльодка " е дебютният късометражен филм на американската актриса, писателка и стендъп комедиантка Милана Вайнтруб. Тя стартира кариерата си с видеоклипове в YouTube с над 11 милиона гледания, а по-късно трансформира уеб наличието си в пилотен филм за MTV. Позната е и като актриса с ролята на Слоун в трагичния сериал на NBC – " Това сме ние ", и като сценарист на телевизионната анимационна поредност с дългогодишна история Robot Chicken.

Вайнтруб сама извършва ролята на Ирина – основната героиня, която получава мечтаната си дребна къщурка, само че в случай чупи бедро и ръка, а брачният партньор ѝ отпътува в командировка. Тогава се появява циничният татко на Ирина (Димитър Маринов), който с привичния руски фасон на държание желае да избави ситуацията, като употребява опцията да оправи всичко в къщата, с изключение на връзките с щерка си.

" Караганда " е на режисьора Макс Вайсберг. След като унищожава съветска военновъздушна база при провалена оръжейна договорка, основният воин – Владимир, е разбойник от Бруклин, който би трябвало да оцелее в последвалата война с мафията и да опази фамилията си. Маринов играе ролята на мафиотски необут, притежател на заведение на първа линия в Брайтън Бийч.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР