Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във

...
Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във
Коментари Харесай

Актьор помогна за спасяването на бебе от катастрофира

Актьорът Дани Трехо , прочут с функциите на корави видове във филми като " Жега ", " От здрач до зори " и " Мачете ", се е показал като воин в действителния живот, помагайки за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след злополука автомобил, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс.
 
Седемдесет и пет годишният Трехо споделя за локална телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис , когато на пресечка в града е станал очевидец на злополуката сред два автомобила. Момченцето и баба му, която е карала удареното и частично смачканото возило, са останали заклещени в него.
 
Трехо и друга очевидка - жена, показала се като Моника Джаксън , са обединили напъните си в опит да извадят детето от автомобила преди идването на спешните и избавителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото возило, с цел да откопчае момченцето от столчето му, до момента в който артистът е съумял да го издърпа от другата страна.
 
Дани Трехо добавя, че е трябвало да успокоява детето , преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния хлапак, до момента в който профилираните екипи извадят баба му.
 
От пожарната работа удостоверяват злополуката сред двата автомобила, единият от които се е преобърнал. При случая няма съществено потърпевши. Трима души, измежду които бабата и момченцето, са откарани в болница за обзор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР