Актьорът Брадли Купър преговаря с Клинт Ийстуд за включване в

...
Актьорът Брадли Купър преговаря с Клинт Ийстуд за включване в
Коментари Харесай

Брадли Купър ще преследва наркотрафиканта Клинт Ийстууд в нов филм

Актьорът Брадли Купър договаря с Клинт Ийстуд за включване в новия план за лента на легендата на Холивуд - „ Мулето “. Филмът ще бъде на „ Уорнър Брос “. Ийстуд с изключение на режисьор, ще извършва и роля в криминалето, което ще е първата му поява като артист от 2012 година, заяви " Холивуд рипортър ".

Включването в екипа на Купър ще събере още веднъж двамата, които към този момент имат зад тила си взаимна работа по „ Американски снайперист “ - военната драма, за присъединяване в която Купър беше номиниран за Оскар за най-хубав артист, а Ийстууд за най-хубав филм. „ Американски снайперист “ осъществя 547 милиона $.

„ Мулето “ е основан на историята в " Ню Йорк Таймс мегъзин " от 2014 година, която споделя същинската история на Лео Шарп, пощальон на дрога за мексикански наркокартел. Това, което направи публикацията неповторима, е, че Шарп беше 90-годишен мъж, награден деец от Втората международна война.

Ийстууд е преработил историята, тъй че актьорът-режисьор ще играе в ролята на Ърл Стоун, човек в 80-те години, който е опустошен, уединен и е изправен пред лишаване на бизнеса му, когато му е препоръчана работа, за осъществяването на която на него се постанова единствено да кара кола. Достав елементарно за осъществяване, само че без Ърл да знае, че преди малко е подписал да работи като пощальон на опиати за мексикански картел. Поради това той е попаднал на мушката на печения сътрудник от DEA (Службата за битка с наркотиците) Колин Бейтс. В ролята на сътрудника ще се превъплъти Купър./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР