Актуалното гадже на – Павел Лазаров, е имал връзки с

...
Актуалното гадже на – Павел Лазаров, е имал връзки с
Коментари Харесай

Гаджето на Преслава крие брак със Златка Райкова! СНИМКИ:


Актуалното гадже на – Павел Лазаров, е имал връзки с не една и две родни хубавици.

Около него стартира да се шуми преди шест- седем години, когато стана известен като гаджето на Златка Райкова. Двамата изживяха бурна връзка и не един път се забъркваха в кавги. А главната причина за множеството от тях беше… брачната половинка на Павел – Емилия.

Когато Русата Златка се среща с предприемача, тя нямала визия, че жена му е бременна. Плеймейтката обаче лудва по него и двамата стартират връзка, макар фамилното му състояние.

Съпругата на Павел – Емилия, обаче няма никакво желание за отстъпи. Тя безусловно съумява да стъжни живота на Златка Райкова. Отказва изрично да се разведе с Павел и да освободи пътя за любовницата му.

В отговор на което, предприемачът и плеймейтката подписват църковен брак. Златка даже си сменя семейството на Лазарова и демонстрира фотосите от сватбата им в обществените мрежи. Бракъл обаче няма никаква юрдическа стойност. Целта е да нервира Емилия, само че номерът не минава.

Съпругата на Павел като че ли е от желязо. По време на цялата връзка на мъжа й с плеймейтката, тя звъни всекидневно, с цел да я заплашва. Дори се заканва да я залее с киселина, признава Златка по това време.

Моделката разкрива, че двете са стигали и до пердах! Веднъж се засекли в дискотека в Слънчев бряг. Жената на Павел отишла напряко при нея и почнала да й крещи. Златка отвърнала и на идната секунда, двете си скочили и се хванали за косите.  Охраната едвам ги разтървала.

Този скандал обаче пристигнал допълнително на Златка Райкова. Скоро след багра, тя взела тежкото решение да се раздели с Павел. Признава, че единствената причина е тормозът от страна на жена му.

След като Златка го зарязала, той се върнал за малко в фамилното огнище, най- към този момент поради детето си. Но не се задържал дълго. Започнал спекулация с друга съдбовна плеймейтка – Мария Цветкова, и тогава жена му капитулирала и подписала документите за развода.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР