Актуалният от днес е в продажба в магазините на и

...
Актуалният от днес е в продажба в магазините на и
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A22 вече се предлага във Vivacom

Актуалният от през днешния ден е в продажба в магазините на и онлайн на уеб страницата на компанията. Моделът от междинен клас има впечатляващи характерности, моден и новаторски дизайн и се предлага на цена от 13,98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 50.

разполага с 6.4-инчов Infinity-U Super AMOLED HD+ екран със съответствие на страните 20:9 и периодичност на освежаване на картината 90 Hz. Смартфонът се отличава с мощна батерия с потенциал 5000 mAh, която устоя до 2 дни и поддържа бързо зареждане 15W. Моделът употребява 8-ядрения процесор MediaTek Helio G80 в композиция с 4GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за предпазване на данни, както и micro SD слот за карта памет до 1 TB.
 Дигиталният портфейл Pay by Vivacom към този момент предлага опция за приемане на заем с утвърждение до 15 минути Дигиталният портфейл Pay by Vivacom към този момент предлага опция за приемане на заем с утвърждение до 15 минути
От през днешния ден цифровият портфейл Pay by Vivacom дава опция на своите клиенти да се възползват от заем до 4000 лева с гратисен интервал...

Samsung Galaxy A22 предлага на феновете на непрофесионалната снимка четворна съществена камера. Тя включва 48 МР основен датчик, 8 МР ултраширокоъгълен обектив със зрителен ъгъл 123 градуса и два 2 МР датчика – за дълбочина и за макро фотоси. Моделът е оборудван и с 13 МР селфи камера с голям брой резултати и разкрасителни функционалности.

Отключването на смарт телефона е несъмнено и комфортно благодарение на страничния датчик за пръстови отпечатъци.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР