Актуалният носител на трофея в ШЛ - Челси изненадващо отстъпи

...
Актуалният носител на трофея в ШЛ - Челси изненадващо отстъпи
Коментари Харесай

Страховито воле обърка страшно много плановете на Челси в ШЛ

Актуалният притежател на трофея в ШЛ - Челси изненадващо отстъпи в битката си за финално първо място в група Н. Селекцията на Томас Тухел стигна единствено до 3:3 при визитата си на Зенит. Грешката, комбинирана с триумфа на Ювентус над Малмьо, остави " сините " на второ място и ги " обрече " на по-сериозен конкурент за осминафиналите.

Силен мач за британците изигра Тимо Вернер, само че двата му гола и асистенция в последна сметка не се оказаха задоволителни.
 Снимка 556572
Източник:

Често подложеният на критика от почитателите Тимо откри головата си сметка още във втората минута, когато се разписа след асистенция на Кристенсен. Зенит изненада мнозина, откакто още до паузата сътвори цялостния поврат.

Клаудиньо и Азмун нанизала по гол в мрежата на Кепа и внезапно се оказа, че Челси губи борбата за първото място в групата за сметка на Ювентус. Последната си дума въпреки всичко не бяха споделили нападателите на лондончани.

В 62-ата минута Вернер получи пас в вероятност, а подаването му мина под плонжа на Кержаков, с цел да може Лукаку да означи на празна врата.

Уж развръзката настъпи четири минути преди последния съдийски сигнал. Тимо Вернер шутира сред двама бранители в " небесносиньо " и докара нещата до скъпото за Челси 2:3. При попадението му останаха подозрения за засада, които въпреки и гледани с ВАР не бяха задоволителни за съдията Сердер Гозубуюк да промени решението си.
 Снимка 556574
Източник:

Истинската кулминационна точка занапред предстоеше. В петата минута от добавеното време неприятно отбита топка попадна в краката на Магомед Оздоев, който с фамозно воле фиксира крайното 3:3 и обърка ужасно доста сметките на Челси в най-престижния шампионат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР