Актуалният носител на трофея от е под сериозна опасност. не

...
Актуалният носител на трофея от е под сериозна опасност. не
Коментари Харесай

Носителят на трофея Челси е под извънредна заплаха в Шампионска лига

Актуалният притежател на трофея от е под сериозна заплаха. не съумя да удържи задатъка си против Зенит и след страхотна борба в Санкт Петербург двата отбора приключиха при зрелищно тъждество 3:3, след което " сините " от Лондон останаха втори в групата си.
Въпреки че напълно неотдавна те разгромиха Ювентус с 4:0, точно " бианконерите " приключиха първи и ще имат най-малко на хартия по-лесен конкурент за осминафиналната фаза. А ето какви са вариантите пред Томас Тухел и компания, откакто останаха втори.
За лондончани единствените ограничавания са, че не могат да се паднат на този стадий против различен тим от Англия, нито пък против отбора от групата им. Така отпадат като разновидности Манчестър Сити, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Ювентус.
Най-приемливи наподобява като че ли Лил и Аякс, макар че приказваме за първенеца на Франция и за тим със единствено победи в групите, намиращ се в чудовищна форма. Най-респектиращи пък звучат имена като Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Любопитното е, че по пътя си към трофея от предходната акция Челси се оправи точно с Реал Мадрид на полуфиналите.
В мача против Зенит късмет за изява получи Кепа Арисабалага. Въпреки че получи цели три попадения, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР