Актуалната плеймейтка Деси Димитрова тъне в истински лукс в 5

...
Актуалната плеймейтка Деси Димитрова тъне в истински лукс в 5
Коментари Харесай

Деси Фотосесията Тъне В Лукс В Анталия, Заби В Земята Скъсалата Джоба Николета

Актуалната плеймейтка Деси Димитрова тъне в същински разкош в 5 звезден хотел в турския топ курорт Анталия. Елементарна инспекция в уеб страницата на архитектурното украшение демонстрира, че нощувка в стая надвишава 800 евро, а апартамент, в какъвто е отседнала – над 1300 евро за нощувка.

Неотдавна Николета Лозанова също е гостувала в същия град, само че в надалеч по-скромен хотел, където президентският апартамент е бил едвам 450 евро. Това удостоверява слуховете, че моделката е скъсала джоба и не може да си разреши разкоша, на който беше привикнала.

За разлика от нея Деси Фотосесията, както е по-известна моделката, се радва оптимално на всички услуги и екстри, които предлага комплекса – частен плаж, басейни, голяма дискотека и няколко елитни ресторанта, където подготвят специалитетите пред гостите.

Плеймейтката не пропусна да се наслаждения на стотиците изящни десерта, които се оферират в заведенията за хранене на хотела. Авторката на книгата “Как да се сдобием с красиво тяло” още един път сподели, че не съблюдава диети, а съумява да си хапва всичко, което желае с помощта на режима си, разказан в книгата.

Вижте тази обява в Instagram.

Ако и вие желаете като моя бански, може да поръчате само от @miss.luis 👙💥.... #turkey #turk #turksandcaicos #antalya #antalyaturkey #travel #travelgram #travelphotography #travelblogger #traveling #blogger #fashion #fashionnova #model #modeling #vacation #vacationmode #summer #beach #beachbody #swimsuit #swim #asia #asiangirls #europe #uk #фигурамечты #polishgirl #travelgram

Публикация, споделена от Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) на Юни 29, 2019 в 10:11 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР