Актуалната информация за състоянието на Кейт Мидълтън след операцията в

...
Актуалната информация за състоянието на Кейт Мидълтън след операцията в
Коментари Харесай

Крал Чарлз по стъпките на Кейт Мидълтън

Актуалната информация за положението на Кейт Мидълтън след интервенцията в коремната област е нищожна. Знае се, че принцесата се възвръща и скоро ще се върне при фамилията си. А в това време научаваме, че крал Чарлз също е в London Clinic.
 Кейт Мидълтън след интервенцията - по какъв начин се възвръща и за какво не дава гласност за нея
Истинската причина Кейт да бяга от гласност след интервенцията

Такива са отговорностите на една принцеса

75-годишният монарх е постъпил там през днешния ден сутринта, 26 януари. Преди да се насочи към личното си поделение обаче, той е посетил снаха си, с цел да види по какъв начин се усеща тя, твърди източник на People.

Чарлз постъпва за процедура, обвързвана с уголемена простата. В изказването на Бъкингамския замък се споделя, че образуванието е доброкачествено, само че въпреки всичко постанова оперативна интервенция.
 Снимка 640057

" Негово величество желае да благодари на всички, които изпратиха положителните си пожелания през отминалата седмица и е благополучен да научи, че диагнозата му има позитивно влияние върху осъзнаването на този здравословен проблем. "

В информацията на двореца от предходната седмица се съобщаваше, че споделя обществено диагнозата си, с цел да може да подтиква и други мъже над 50 да извърнат внимание на простатата и да отидат на профилактичен обзор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР