Актуализацията на капиталовите разходи и компенсация на общините по отношение

...
Актуализацията на капиталовите разходи и компенсация на общините по отношение
Коментари Харесай

Владимир Маринов: Ако общините не бъдат подпомогнати в актуализацията на бюджета, ще фалират

Актуализацията на финансовите разноски и отплата на общините във връзка с реализация на техните планове е значим и важен въпрос, който не намира решение в първичното предложение на Министерски съвет за актуализация на държавния бюджет.

Това разяснява пред медиите националният представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Владимир Маринов. Ако това е невероятно в неговата целокупност, то страната и Министерството на финансите би трябвало да помислят във връзка с реализацията на европейски планове, добави Маринов.

Той изясни, че сега общините са в развой на реализация на последните си планове по европейските стратегии и в случай че те не могат да бъдат приключени заради липса на финанси поради инфлацията и отхвърли на компаниите, това значи, че общините би трябвало да върнат парите в ръководещия орган. Като резултат общините ще бъдат сложени в извънредно затруднено финансово състояние, безусловно пред банкрут, сподели Владимир Маринов. Той изрази вяра това да бъде отразено в актуализацията на бюджета и да откри своето решение сред първо и второ четене. Въпросът ще бъде подложен в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ и Маринов изрази вяра, че ще откри поддръжка от сътрудниците си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР