Акция за се провежда в ромския квартал Комлука в Бургас

...
Акция за се провежда в ромския квартал Комлука в Бургас
Коментари Харесай

Акция в Бургаско за купуване на гласове в ромските махали

Акция за се организира в ромския квартал Комлука в Бургас и село Рудник. Поставени са две контролно-пропусквателен пункт - та. Проверяват се коли и персонални документи, съобщи БГНЕС.

Акцията в Бургаско тече от няколко дни. Образувани са четири досъдебни производства за пазаруване на гласове. Две от тях в Първо Районно ръководство – и по едно в Районни ръководства – Камено и Средец/.
 Полицейска акция против пазаруването на гласове в Сливен Полицейска акция против пазаруването на гласове в Сливен
Специализирана полицейска акция против пазаруването на гласове тече в Сливен и няколко села, предава БНР. Акцията в Сливен е в ромския кв...

Проверяват се компании за бързи заеми, заложни къщи и дребни магазини за хранителни артикули, т.е. места, където има директна взаимозависимост на хората, взели заеми, пари или артикули на версия и тази им взаимозависимост може да бъде употребена за ориентиране на гласовете им в интерес на избрана партия. Извършени са претърсвания и в четири частни дома, ситуирани в Бургас, Средец и Камено, откъдето са конфискувани тетрадки със описи с имена и раздавани суми. Установено е, че на длъжниците на лихварите е обещавано опрощаване на заеми по отношение на гласуването за избрана политическа мощ.

Извършва се и инспекция на сигнал за уговаряне на чиновници от компания да гласоподават за избрана политическа партия.

Действията на полицейските чиновници за попречване на закононарушения срещу политическите права на жителите и нарушение на изборното законодателство ще продължат и през идващите дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР