Акция в село Очуша по сигнал, че Стоян Зайков е

...
Акция в село Очуша по сигнал, че Стоян Зайков е
Коментари Харесай

И в с. Очуша полицията не откри Стоян Зайков

Акция в село Очуша по сигнал, че Стоян Зайков е видян там, заяви bTV. Претърсват се къщи.

Малко по-късно от bTV прецизираха, че обвиненият за убийството не е открит в селото.

Заподозреният за убийството на млада жена в Костенец се търси от седмица. Вчера негов комшия беше открит мъртъв на метри от вкъщи си.

Полицията е обсадила Костенец и претърсва всяка къща. Една от версиите е, че Зайков се е укривал в къщата на втората жертва.

Пред публичното радио основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разясни, че издирването продължава, като се правят претърсвания в региона на обитаемото място.

Той означи, че към момента няма да резултати от съдебно-медицинската експертиза и до този миг се отхвърля версията, че причинителят на двете убийства може да е еднакъв.

" Нито една версия не изключваме. Имаме информация, че обвиненият е правил кражби в неговата къща, само че напоследък за директен спор сред двамата, нямаме никакви данни ", добави още Иванов.

По-рано през днешния ден на брифинг основният секретар съобщи, че още не е доказана връзка сред убийството на съседа на търсения и Милена Шишкова.

По думите му закононарушенията са осъществени с разнообразни оръжия.

" Най-вероятно убийството е осъществено с огнестрелно оръжие, ловджийски патрон, има попадение от сачми, само че след привършване на съдебно-медицинската експертиза ще имаме изясненост ".

Районът на Костенец продължава да бъде блокиран от полицията.

Припомняме, на 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков.

43-годишният мъж продължава да се търси, като досега са претърсени над 30 адреса в града, само че без триумф. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР