Акция на пожарникари край Велико Търново. Испански студенти решили да

...
Акция на пожарникари край Велико Търново. Испански студенти решили да
Коментари Харесай

Пожарникари спасиха испанска туристка на емблематично място във Велико Търново

Акция на пожарникари край Велико Търново. Испански студенти решили да се разходят до „ Гарга хълм ” край Велико Търново. В местността се замира „ Люлката на любовта ”.
Прочетете още
Едно от девойките се подхлъзнало и паднало от люлката. То било навръх ръба на пропастта. Получило е охлузвания и мощни болки в кръста и региона на гръбнака, и неспособност за независимо напредване. За шанс пожарникарите съумели да я спасят.

" Искаме да споделим с Вас, случай, приключил с благополучен край. Студенти от Испания решили да посетят емблематичното място за търновци „ Люлката на любовта “ в местността „ Гарга хълм “. За злощастие, едно от девойките пада от люлката и се стопира на ръба на пропастта. Получава охлузвания и мощни болки в кръста и региона на гръбнака, и неспособност за независимо напредване. Наложи се да правим тежка избавителна акция, заради пресечения терен. След сложния и дълъг преход беше предадена на екип на ЦСМП гр.В.Търново. Моля, бъдете деликатни при визитата на това красиво, само че рисково място! "


  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР