Акциите на борсите по света се сринаха, след ескалацията тази

...
Акциите на борсите по света се сринаха, след ескалацията тази
Коментари Харесай

Цените на петрола скочиха след ескалацията на конфликта в Украйна

Акциите на тържищата по света се сринаха, след ескалацията тази заран
Цените на петрола надвишиха 100 $, а акциите на тържищата по света се сринаха, след ескалацията на спора в Украйна.

Котировките на петрола вид Брент се покачиха с 5% и се движат на равнища от 100 $ за барел - стойност, невиждана от септември 2014 година

Очаква се бензинът и дизелът да нарастнат до дни у нас, като последните прогнози на специалистите са, че бензинът ще нарастне до 2,80 лева за литър през идната седмица.

Златото и японската йена, определяни като „ сигурни убежища за вложителите “, също фрапантно покачиха цената си, заяви БНР.

Фондовите тържища се сринаха, като в Хонконг, Сидни, Мумбай и Сеул акциите паднаха с повече от три %, а в Токио, Сингапур, Тайпе и Уелингтън - с над два %.

На фона на почналата „ военна интервенция “ търговията на Московската борса беше прекратена тази заран. Основните показатели се сринаха, акциите на водещите съветски компании, измежду които Лукойл и Газпром, се обезцениха с към 30%, а рублата внезапно поевтиня по отношение на $ и еврото.

Пазарът на енергийните първични материали значително зависи от ограниченията, които Съединени американски щати и страните от Европейски Съюз ще наложат на Русия и дали ще има проблеми с доставките на нефт. Целият район към България разчита на доставки на нефт от Русия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР