Акцентите на WINBET за 94-тите награди на Академията Холивуд се

...
Акцентите на WINBET за 94-тите награди на Академията Холивуд се
Коментари Харесай

Глухоням актьор ще пише история на тазгодишните Оскари

Акцентите на WINBET за 94-тите награди на Академията

Холивуд се съвзе след шока от 2020-а и тазгодишното издание на премиите „ Оскар” дава обещание връщане към естественото. След него премиите няма да са същите, тъй като от следващата година се планува присъединяване и на публиката в гласуването. 94-ата гала е в нощта на неделя против понеделник българско време и дава обещание предостатъчно количество истории.

Пазарите на WINBET за премиите на Академията за киноизкуство и науки можете да намерите в Секция„ Спорт -> Специални на напълно актуализирания уебсайт.

Най-знаменитият миг в неделя би трябвало да бъде предстоящият „ Оскар” за „ ” за Трой Коцър. 53-годишният американец изгря от нищото и към този момент завоюва „ Наградата на критиците”, BAFTA („ английските Оскари “) и премията на Актьорската колегия за ролята си в CODA. Коцър е глухоням, а единственият преди него с подобен кусур, почетен с „ Оскар”, е Марлий Матлин през 1986 година за ролята ѝ в „ Деца, забравени от Бога “.

Коефициентът на WINBET за успех на Коцър е 1.23, а единствен негов съперник наподобява спечелилият „ Златен глобус” Коуди Смит-Макфий („ Властта на кучето”) – 3.55.

87-годишната лейди Джуди Денч пък има късмет да стане най-възрастният лауреат на „ Оскар”, счупвайки върха на сър Антъни Хопкинс (83) от предходната година. Британската легенда е номинирана за „ ” за присъединяване си в „ Белфаст”, само че прогнозите не са на нейна страна.

Коефициентът на WINBET за успех на Денч е 26.00, както пред нея са Ариана Дебоуз („ Уестсайдска история”, 1.07), Кирстен Дънст („ Властта на кучето”, 7.50), Онджаню Елис („ Крал Ричард” преведен у нас неизвестно за какво като „ Методът „ Уилямс”, 19.00) и Джеси Бъкли („ Изгубената дъщеря”, 23.00).

Иначе, на първо четене „ Властта на кучето” се обрисува като любимец тази година да обере много статуетки. Лентата е номинирана в пет от шестте най-престижни категории, а с изключение на упоменатите Смит-Макфий и Дънст в конкуренцията е още за „ ” (1.83 против 2.19 на CODA), „ ” (1.02 за работата на Джейн Кемпиън) и „ ” (Бенедикт Къмбърбач, 6.00).

Прогнозите обаче не са на страната на Къмбърбач, тъй като при наклонността за расово многообразие в последните години за любимец минава Уил Смит („ Крал Ричард”, 1.11).

„ Властта на кучето” не участва само в категорията „ ”, което не е изненадващо поради сюжета му. Там девет години след първата си номинация Джесика Частейн („ Очите на Тами Фей”, 1.59) наподобява любимец, въпреки че наградите-ориентири бяха много разпръснати. Частейн завоюва „ Наградата на критиците” и тази на Актьорската колегия. Никол Кидман („ Да бъдеш Рикардо”, 4.33), сграбчи „ Златен глобус”, а BAFTA отиде при Джоана Скенлън, която въобще не е в номинациите за „ Оскар”. Селекцията в неделя включва още Кристен Стюарт („ Спенсър”, 6.75), Оливия Коулмън („ Изгубената дъщеря”, 7.25) и Пенелопе Крус („ Паралелни майки”, 15.00).

Всички залози за премиите Оскар, направени с действителни средства за игра са годни за и за продобиване на талони за присъединяване в разпределението на премиите в.

И последно по ред, само че не и по значение: Сър Кенет Брана е печелил BAFTA, “Златен глобус”, „ Оливие” и „ Еми”, само че в никакъв случай „ Оскар”, макар осемте си предходни номинации. Северноирландецът („ Белфаст “) е в люта борба с Пол Томас Андерсън („ Licorice Pizza “) в категория „ ”, като възможностите на всеки от двамата WINBET прави оценка на по 2.09. Андерсън също няма „ Оскар” в сбирката си и също като Брана има осем предходни номинации. Тъй че е мъчно да се предвижда към кого ще се насочат благосклонностите на академията.

*Коефициентите са годни към 10:30 ч. На 24 март 2022 година За актуaлните коефициенти, апелирам посетете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР