Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да

...
Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да
Коментари Харесай

Лайза Минели отказва да гледа филма за майка си

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт обявиха, че няма да гледат кино лентата “Джуди ”, който споделя за трагичния завършек на живота на майка им. Дъщерята на известната певица Джуди Гарланд даде изявление за Върайати, в което показа мнението си за новия филм, режисиран от Рупърт Гулд.

Лайза Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на майка й, е получила наслаждение от работата по този план. Според филмовите критици, актрисата ще грабне статуетка „ Оскар “ за брилянтното си преобразяване на една от иконите на Холивуд.

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на кино лентата Рупърт Гулд. Той означи, че не би му харесало да гледа биографичен филм за майка си. Режисьорът изясни, че не става дума за неприятни връзки, а за чувствителността от чисто персонални прекарвания и мемоари.

Зелуегър и Гулд настояват, че филмът “Джуди ” “възхвалява ” майката на Лайза Минели. Но въпреки всичко всеобщото мнение е че филмът е много тежък за гледане, поради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта й към алкохола, разривът с някогашния й брачен партньор и битката за настойничество над децата й. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР