Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води, за

...
Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води, за
Коментари Харесай

Отстраниха Упи Голдбърг от екран заради изказване за нацистите и холокоста

Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води, за две седмици. Това стана поради нейно изявление, че нацисткият геноцид над шест милиона евреи " не е обвързван с раса ".

Въпреки извинението от страна на фамозната водеща на токшоуто " The View ", президентът на ABC News Ким Годуин съобщи, че е решила, че това не е задоволително, съобщи Днес.бг.

" Незабавно краткотрайно премахвам Упи Голдбърг за две седмици поради нейните неправилни и обидни мнения ", написа Годуин в изказване, оповестено в Twitter акаунта за връзки с обществеността на телевизионния канал.

" Макар че Упи се извини, помолих я да отдели време за размисъл и да се запознае с въздействието на мненията си ", сподели Годуин.

Носителката на " Оскар " съобщи в предаването " The View " по ABC, че Холокостът е включвал " две групи бели хора ".

" В днешното си предаване споделих, че Холокостът " не е обвързван с расата, а с нечовешкото отношение на индивида към индивида ". Трябваше да кажа, че става въпрос и за двете ", написа Голдбърг в опрощение в Twitter късно в понеделник.

" Еврейският народ по света постоянно е имал моята поддръжка и тя в никакъв случай няма да се отдръпна. Съжалявам за болката, която съм предизвикала ", добави 66-годишната водеща и актриса.

След мненията на Голдбърг критиците акцентираха, че расата е заемала централно място в нацисткия геноцид, като нацистите са вярвали, че са господстваща раса.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР