Актрисата Снежана Макавеева е имала доста трудности по време на

...
Актрисата Снежана Макавеева е имала доста трудности по време на
Коментари Харесай

Признанията на Снежана Макавеева: Била на прага на смъртта

Актрисата Снежана Макавеева е имала много компликации по време на присъединяване й в „ Сървайвър “. Наложило се медиците да избавят живота й цели четири пъти.

След гибелта на питбула й Кари получавала пристъпи на задушаване, серпантина да диша най-малко 3-4 пъти и я спасявали, описа тя в „ Животът по автентичен случай “ пред Алекс Сърчаджиева. 

Тя си напомня, че въобще не се е замислила за “Сървайвър “. Дори имала строшен крайник, за който никой не схванал. Наложила се интервенция.

„ Малко хора знаеха, с един от лекарите го превързвахме и по този начин влизах в надпреварите “- описа Макавеева. Обясни, че имало цяло отчупено парче от костта.

Снежана научава за загубата на кучето си откакто излиза от „ Сървайвър “. Били дружно цели 15 години. Тя си спомня, че е губила много хора в ръцете си – баба й и нейна другарка. Тя гледала метафизичен на гибелта.

Дори гаджетата й ревнували от кучето й. Тя изпитвала безумен боязън да не би да си отиде, а то да остане единствено.

" Започнаха паник офанзиви, доста алергии с анафилактични шокове. Те са доста страшни, за секунди си отиваш, спасяваха ме 3-4 пъти. Аз не можех да приказвам дори, едно цяло изречение не можех да кажа ", спомни си Макавеева. Задушавала се, не й стигал въздуха. Веднъж даже получила потрес, до момента в който гледала сериал.

Наложило се да се откри адреналин от чужбина. Само той можел да я избави, а у нас го няма. Възстановила се с помощта на медитация и практики за дишане.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР