Актрисата, продуцентка, режисьорка и предприемачка Кортни Кокс, известна с ролите

...
Актрисата, продуцентка, режисьорка и предприемачка Кортни Кокс, известна с ролите
Коментари Харесай

Вълнуващо признание: Кортни Кокс получи звезда на Алеята на славата

Актрисата, продуцентка, режисьорка и предприемачка Кортни Кокс, известна с функциите си в хитовия ефирен сериал " Приятели " и филми от поредицата " Писък ", получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ". 
 /Getty Images

Звездата й е 2750-ата на фамозната алея. На церемонията по откриването й участваха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу, с които 58-годишната Кокс си партнираше в " Приятели ", и актрисата Лора Дърн. Сред гостите бяха също щерка й Коко, както и дългогодишният й сътрудник Джони Макдейд. 

 /Getty Images
На церемонията Лиса Кудроу си спомни, че с опита и въздействието си Кортни Кокс е оказала осезателен резултат върху екипа на " Приятели ". Дженифър Анистън на собствен ред похвали " интензивното внимание " към детайла на своята близка другарка. 
 /Getty Images
" Развълнувани сме да приветстваме Кортни Кокс на Алеята на славата в Холивуд. В кариерата си Кортни е изиграла няколко значими функции и знаем, че има какво още да покаже. Щастлива съм да прибавя, че звездата й е единствено на няколко метра от тази на нейната другарка и колежка Дженифър Анистън ", сподели по-рано продуцентката на церемониите Ана Мартинес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР