Актрисата от Inventing Anna“ - Джулия Гарнър е получила предложение

...
Актрисата от Inventing Anna“ - Джулия Гарнър е получила предложение
Коментари Харесай

Джулия Гарнър с предложение да изиграе Мадона

Актрисата от „ Inventing Anna “ - Джулия Гарнър е получила предложение за ролята на Мадона в иден биографичен филм за поп иконата, оповестяват от „ Variety “. Гарнър се обрисува като любимка измежду множеството кандидатки, споделя източник пред изданието. Вече ви разказахме, че измежду претендентките за ролята интензивно се говореше за носителки на „ Еми “ и такива номинирани за „ Оскар “. Като Флорънс Пю от „ Черната вдовица “, Алекса Деми от „ Еуфория “, както и Одеса Йънг и Ема Леърд. Още тогава разбрахме, че с интерес ще следим кино лентата, откакто стана ясно, че самата Мадона ще режисира лентата.

Филмът ще наблюдава първите стъпки в музикалната промишленост на известната в целия свят певица, която постоянно залага на провокацията и не се опасява да опитва както с външността си, по този начин и с музиката си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marie Claire France (@marieclairefr)

За кино лентата Мадона споделя, че се надява да покаже невероятната случка, която животът й предлага като актьор, музикант, танцьор – човек, който се пробва да си пробие път в този свят. Фокусът на кино лентата напълно предстоящо ще бъде музиката.

„ Музиката ме тласкаше напред, а изкуството ме поддържаше жив. Има толкоз доста неразказани и вдъхновяващи истории, които мога да опиша от пъров лице. Важно е да споделя моите преживелици живота си с моя глас и моята визия ", споделя изпълнителката.

А ние нямаме самообладание да забележим на екран Гарнър, която да разгърне най-пълно капацитета си с тази цветна и многопластова роля на кралицата на попа.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Norma Mag (@normamagazin)
Aктриси се конкурират за ролята на Мадона в нов биографичен филм
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР