Актрисата Милица Гладнишка разкритикува певицата Мария Илиева, която участва в

...
Актрисата Милица Гладнишка разкритикува певицата Мария Илиева, която участва в
Коментари Харесай

Мария Илиева и Милица Гладнишка на нож заради Гласът на България

Актрисата Милица Гладнишка разкритикува певицата Мария Илиева, която взе участие в " Гласът на България " в дует с кандидата за победител Борис, само че го затъмни на сцената и по този начин зачерта напъните му да завоюва предаването.

" Мария Илиева сподели, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк ", написа Милица на стената си във фейсбук след края на дуетното осъществяване, само че по-късно изтри обявата.

Преди броени минути Мария отвърна на удара, като назова актрисата злобна. Ето и коментарът на Илиева, който публикуваме без редакторска интервенция:

" В неделя имах удоволствието да пея дружно с Борис Христов на финала на " Гласът на България ". Още при първата ни намира се харесахме и вложихме доста труд за подготовката на този дует. Борис е неповторим и се оправи ужасно, макар че да пееш на край на музикален формат, в който цяла България е вперила очи когато успеха е на една ръка разстояние, е доста сложна задача за всеки участник.

Тази година " Гласът на България " беше на изключително високо равнище и даде късмет на извънредно надарени хора. Всеки завоюва своя ревностна аудитория, която го поддържаше. Естествено, финалът се трансформира в сцена на най-разгорещените и полярни пристрастености, тъй като макар, че кандидатите бяха равностойни, победител може да стане единствено един от тях. За мен беше чест да поддържа Борис в тази благородна борба, в която в действителност губещи няма.

Някои от феновете му обаче останаха разочаровани и това предстоящо роди отрицателни мнения даже против мен. Някой постоянно би трябвало да е отговорен. Това е обикновено, част от играта, привикнали сме. Един незаслужено злостен коментар по отношение на професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни колегия. Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил " грозна постъпка ", тъй като надали не го провалил.

Публични оценки от актьор към актьор могат да бъдат правени от висотата на достиженията и пространството, което огромната любов и поддръжка на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея по този начин.

Повечето ми сътрудници са впечатляващи музиканти с персонален почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, поддържаме се и си оказваме помощ, с схващане за сложния подтекст, в който творим и се опитваме да осъществяваме пристрастеността си към музиката. Затова образецът с отприщената завист на Милица е повече от печален. Скоро прочетох една прелестна история – в дребен италиански град кметът забранил хейта в Интернет с указ. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и визити на театрални постановки. Колко хубаво! Нямам друго какво да кажа, с изключение на да насочва едно хубаво благопожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, гения, професионализма и чистите планове, четете книги, ходете на спектакъл, отглеждайте си доброта. На нашата мъничка територия има толкоз прелестни и надарени хора!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР