Актрисата Милена Живкова, по-известна като д-р Романова от хитовия сериал

...
Актрисата Милена Живкова, по-известна като д-р Романова от хитовия сериал
Коментари Харесай

Актриса от Откраднат живот призна за свой сериозен здравословен проблем

 Актрисата Милена Живкова, по-известна като доктор Романова от хитовия сериал " Откраднат живот ", призна за сериозен здравословен проблем. 

Зрителите на българския сериал видяха, че в последния сезон лицето на актрисата е парализирано и стои много неестествено на екран. Хейтъри побързаха да набедят актрисата, че е прекалила с разкрасителните процедури и ботокса, които са довели до скованото лице. 

Истината се оказа много по-различна и сериозна. В телевизионно изявление, брачната половинка на тогавашният секссимвол Ивайло Герасков, проговори за болката си и внесе изясненост измежду феновете и фенове на сериала, които са обезпокоени от видяното на екран. 

Оказа се, че Милена Живкова има парализа на нерв, който е станал причина за скованото лице. Тя изрично съобщи, че не си е правила пластични интервенции и с оскърбление чете лъжите за възможна намеса в жълти медии. 

В " На кафе “ Живкова изясни, че се съгласила на предлагането на основателите на сериала да употребяват здравословния й проблем като част от сюжета, тъй като решила, че това ще е забавно за феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР