Актрисата Милена Живкова-Гераскова се появи в новия девети сезон на

...
Актрисата Милена Живкова-Гераскова се появи в новия девети сезон на
Коментари Харесай

Д-р Романова от „Откраднат живот” опъна бръчки

Актрисата Милена Живкова-Гераскова се появи в новия девети сезон на докторската поредност „ Откраднат живот ” с нова визия, видя HotArena.

Героинята й доктор Романова наподобява с две десетилетия по-млада от появяването си в първия сезон на сериала, който се излъчи преди 4 години. Обзета от суетност, 59-годишната актриса от ден на ден се тормозила от обрамченото си с бръчки лице. Затова отишла в столична клиника за пластична хирургия и след финала на осмия сезон предходната есен се подложила на разкрасителни процедури.

Резултатът е впечатляващ, установяват от екипа на тв продукцията. Звездата на спектакъл „ София ” не е първата актриса от сериала, която се „ ремонтира ” в паузите сред обособените сезони. Колежката й Мария Каварджикова, която изпълняваше ролята на Евгения Генадиева, също превъртя егенето си с две десетилетия обратно още при започване на „ Откраднат живот ”. Мария не се престрашила да си направи по-сериозни корекции и единствено изгладила бръчките с филъри и ботокс, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР