Актрисата Мария Бакалова, която стана известна в целия свят посрещна

...
Актрисата Мария Бакалова, която стана известна в целия свят посрещна
Коментари Харесай

Холивудска звезда тайно посрещна Нова година в България


Актрисата Мария Бакалова, която стана известна в целия свят посрещна нова година скрито в България.  Тя нашумя в ролята си във кино лентата Борат 2.

Филмовата звезда е решила да изпрати остарялата и да посрещне новата година в изтънчено столично заведение с невероятна панорама към Свети Александър Невски в компанията на нейните другари. Там тя незабавно е била разпозната от гостите, които са поискали да си създадат селфи с нея и да увековечат срещата си със звезда от филм.

Бакалова решила в новогодишната нощ да бъде в изискана блестяща рокля и високи ботуши. За поддържане на настроението тя постоянно вдигала тост с бяло вино.

В мрежата се появиха доста майтапи по случая, като съгласно някои от тях това е доказателство, че по-заможните почиват в България, а Малдивите остават за по-малко платежоспособните, като се имат поради цените за новогодишния куверт и нощувки във Велинград.

Курортът бе „ основен воин “ на зевзеците, откакто бяха оповестени високите цени, съгласно мнозина. Тогава мрежата бе залята с майтапи от рода, че известни персони избират Малдивите за отмора, тъй като към момента не могат да си разрешат посрещането на Нова година в България.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР