Актрисата Луиза Григорова сподели изключително емоционален пост за актьорските среди

...
Актрисата Луиза Григорова сподели изключително емоционален пост за актьорските среди
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Живеем в море, пълно с акули

Актрисата Луиза Григорова показа извънредно прочувствен пост за актьорските среди и това, през което ѝ се е наложило да минава напоследък. Тя разяснява своите преживявания, с цел да успее. Ето какво написа красивата актриса, видя Plovdiv24.bg:

Да стартираме една ползотворна седмица!

Ще ви споделя, че аз в никакъв случай не съм била свръхамбициозна, нямам спортна завист и въобще, доста ми е мъчно, когато се постанова да се предложа за дадена работа, което, от своя страна, постоянно е предписание нещата в работата ми по-трудни за мен.

Има, обаче нещо, което постоянно ме е движило напред и това е вярата в себе си, знанието какво мога и вярната самокритика. Тези трите, в никакъв случай не са ми разрешавали да се отхвърлям. Е, отчайвала съм се не един път, само че постоянно тази религия в мен, ме е държала на повърхността.

Пиша ви това признание, тъй като от ден на ден виждам, че живеем в “море, цялостно с акули ", където, в случай че не си подготвен да минаваш през трупове, надали не, нямаш късмет да оцелееш.

Е, положителната вест е, че има! Да, по-бавно е, да по-трудно е, само че удовлетворението е друго, когато с неизменност и работа, само че без експанзия, си постигнал задачите си. Тогава, най-после може да не си милионер(даже няма късмет да си ), само че ще си добре и ще си човек!

Та, по този начин, сполучлива седмица ви искам.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР