Актрисата Линда Хамилтън ще се завърне в ролята на Сара

...
Актрисата Линда Хамилтън ще се завърне в ролята на Сара
Коментари Харесай

Линда Хамилтън се завръща в „Терминатор 6“

Актрисата Линда Хамилтън ще се завърне в ролята на Сара Конър в шестия филм от хитовата поредност " Терминатор ", оповестява Контактмюзик.

60-годишната Хамилтън се превъплати в облика на основната героиня в едноименния първи филм от поредицата, основан през 1984 година от режисьора Джеймс Камерън.

Актрисата участваше и в продължението " Терминатор 2: Денят на страшния съд " (1991), още веднъж режисирано от Камерън, напомня изданието. Линда Хамилтън не фигурираше в трите последващи продължения.

В петия филм от поредицата, " Терминатор: Генезис " (2015), в облика на по-младата Сара Конър се превъплати актрисата Емилия Кларк.

В изявление за " Холивуд рипортър " Джеймс Камерън, който е измежду продуцентите на шестия филм и ще бъде креативен съветник на режисьора Тим Милър, е удостоверил завръщането на Линда Хамилтън.

След като си осигуриха присъединяване на ветераните Хамилтън и 70-годишния Арнолд Шварценегер, персонално обявил по-рано през годината, че ще се снима в " Терминатор 6 ", основателите на кино лентата ще се заемат с търсенето на млади артисти, които да поемат щафетата от тях.

Подробностите към продукцията се пазят в загадка, само че се приказва, че Тим Милър и Джеймс Камерън я преглеждат като директно продължение на " Терминатор 2: Денят на страшния съд ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР