Актрисата, която мнозина определят като модна икона, признава, че не

...
Актрисата, която мнозина определят като модна икона, признава, че не
Коментари Харесай

Каква е Кари Брадшоу в реалния живот?

Актрисата, която мнозина дефинират като фешън икона, признава, че не може да дефинира тъкмо стила си на обличане, просто тъй като това да си майка изисква преди всичко практичност, а графикът й несъмнено диктува разпоредбите за избиране на тоалети. За разлика от Кари Брадшоу в " Секстът и градът " Сара Джесика Паркър не обича доста шопинга и когато избира облекла, си задава въпроса дали биха й харесали след 5 или 10 години. Тогава решението й е вярно. Въпреки това не крие, че красивите рокли са й уязвимост. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на Юни 27, 2019 в 8:05 PDT

Паркър има две дъщери, които имат собствен личен жанр и за тях сега е най-важно да се усещат удобно в кожата си.   " Единственото женско нещо, което ги вълнува, е да си вършат маникюр от време на време. Едната сега е във волейболен тим и скоро й лакирах ноктите в звук с екипа. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на Окт 2, 2019 в 3:11 PDT

Актрисата признава, че обожава времето, което прекарва с децата си и се старае да отделя внимание както на дъщерите си, по този начин и на сина си. Жонглирането с работа и семейство определено не е най-лесното начинание и изисква самодисциплина и обмисляне, макар че Сара споделя, че постоянно работи " по 100 неща и нито едно от тях няма съответен график за осъществяване ". 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на Окт 15, 2019 в 7:10 PDT

 
Не напълно естествената връзка на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР