Актрисата Ким Катрал е най-известна на световната публика с ролята

...
Актрисата Ким Катрал е най-известна на световната публика с ролята
Коментари Харесай

Ким Катрал се отказа от идеята да бъде майка

Актрисата Ким Катрал е най-известна на международната аудитория с ролята си на Саманта в сериала " Сексът и градът ".

Наскоро тя се появи в подкаста на Women`s Prize for Fiction и показа, че с колегата й от дълго време се пробват да имат деца.

„ Беше 1998 година и аз на процедура се трансфорах в теоретичен опит... Трябваше да вършим секс в точното време... Просто нямаше метод да остана здрава, в положително прочувствено и физическо здраве и на всичкото от горната страна да работя по 19 часа дневно ", сподели Ким.

Както сподели актрисата, тогава тя е била на 41 години.

„ Заключих, че би трябвало да взема решение за мое положително. Обичам да работя, моята работа е моят паспорт за самостоятелност, независимост и обучение. Така че мисълта да бъда на четиридесет години, когато количеството сюжети, написани за мен, е намаляло повече от половината, тъй като към този момент не ме считат за млада дама, а функциите ми се поемат от все по-млади и по-млади дами, надви “, продължи тя. „ Помислих за това и взех решение, че не знам дали мога да го направя. Можехме да създадем всичко, което лекарят подреди и отново да се провалим. И по този начин се замислих за личното си положително и взех решение, че ще намеря различен метод да се осъществявам като родител. Мисля, че това беше моментът, в който взех решение, че няма да имам деца “, заключи Ким в подкаста.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР